bootstrap templates

Fins al 2021!

Tenint en compte la situació actual generada pel COVID-19 i la previsió d'uns mesos incerts, l'organització ha decidit cancel·lar el GraviCros 2020 i començar a treballar en la propera edició.

Com bé us imaginareu, aquesta no ha estat una decisió fàcil. Cada any treballem molt per fer créixer aquesta festa de l'esport que, en els últims anys, s'ha convertit en un gran esdeveniment per a la nostra escola i el seu entorn.

Ara toca ser prudents i seguir treballant per garantir unes bones condicions que ens permetin gaudir al 100% de l'esport a l'aire lliure.

Moltes gràcies als 257 equips i 613 corredors i corredores que es van inscriure al GraviCros. Aquestes xifres suposen, una vegada més, un rècord de participants.

A partir del setembre podreu recollir a la secretaria de l'escola les vostres samarretes. Tan aviat com ens sigui possible, farem el lliurament del xec a Génesis Cycling Team.

Moltes gràcies per la vostra comprensió. Tenim moltes ganes de veure-us, un any més, omplint d'esport el Parc de la Creueta del Coll.

Comissió organitzadora

Premis nit de l'esport de Gràcia

El GraviCros, premiat com a millor iniciativa pedagògica i foment de valors lligada a l'esport.

Més equips, més corredors

El V GraviCros va comptar amb més de 250 equips i 645 participants!

Inscripcions gratuïtes

Com sempre, participar al GraviCros, és totalment gratuït. Vine i gaudeix de la nostra festa de l'esport!

Col·laborant amb Genesis

Genesis és una associació esportiva sense ànim de lucre que té com a objectiu la promoció, el desenvolupament i la pràctica del ciclisme Inclusiu. Des de l'oferta lúdica-esportiva per a nens, fins l'alt rendiment. Enguany, tots els beneficis aconseguits amb la compra de samarretes aniran destinats a aquesta entitat.

Coneix el GraviCros

GraviCros 3x1, la cursa cooperativa de l'Escola Gravi.

FORMULARI DE CONTACTE

Si tens dubtes i vols contactar amb nosaltres, emplena aquest formulari o escriu-nos a cros@gravi.com